Creativiteit

Creativiteit op het www

Creativiteit en www

Door creativiteit is  Zijweer-Webdesign ontstaan. Ik was altijd bezig met haken, borduren, kleuren etc. Deze creativiteit wilde ik gaan gebruiken voor het WereldWijdeWeb.

Creativiteit is altijd aanwezig in alles wat ik doe. Bij het het maken van een website of oplossingen zoeken voor de wensen van de opdrachtgever. Maar ook bij het geven van creatieve workshops of in mijn vrije tijd. Het is er altijd.

Ik ben mij gaan verdiepen in hoe een website vanaf een blanke webpagina wordt opgebouwd en vanuit daar steeds meer gaan leren. Ik vond het een zeer fascinerend en leuk proces om te zien hoe een webpagina ontstond.

Bij de eerste opdrachten gaf het een geweldige boost dat ik de wensen van de opdrachtgever goed aanvoelde, maar ook dat ik deze kon vertalen richting het web met tevreden klanten tot het gevolg.

Inmiddels bestaat Zijweer-Webdesign ruim 5 jaar en sindsdien zijn een flink aantal opdrachtgevers blij gemaakt met een voor hen op maat gemaakte website.

Door mezelf verder te ontwikkelen kan ik nu tevens websites in  Wordpress aanbieden. Binnen dit platform is zoveel mogelijk. Een CMS, webwinkels met allerlei verzend-en betaalmogelijkheden, the sky is the limit.

Er is nog genoeg te doen en te leren voor mij op het WereldWijdeWeb waarbij echter de wensen van mijn opdrachtgever maar ook creatief zijn nog steeds voor mij prioriteit nummer 1 is.

Wilt u een mooie, goede maar tevens een website met creatieve oplossingen, neem dan vooral contact met mij op.