Onderhoud

Onderhoud hoognodig!

Het is gelukt!  Je website is online.  Overal is goed op gelet. Je teksten, afbeeldingen, SSL, SEO en nog meer wat nodig is om een goede website te hebben. Maar hoe hou je je website op orde?

SEO-spelregels veranderen, beveiliging dient aangepast te worden, je contactformulier heeft een upgrade nodig, je wilt een nieuw emailadres of je telefoonnummer is gewijzigd.

Maar denk ook aan (korting) acties, gewijzigde openingstijden, inspelen op actualiteit etc.

Daarbij vindt Google een website waar niets gebeurt niet interessant en zal deze niet hoog terug laten komen  in de zoekresultaten. Google beschouwt je website dan als “oud nieuws”.

Kortom, genoeg redenen om je website te onderhouden. Voor een klein bedrag per maand kun je dat uit handen geven.

Hoe werkt dat in de praktijk?

Wil je alleen je website up to date houden qua veiligheid dan is Onderhoud minimaal voldoende.

Wil je ook regelmatig inhoud aanpassen dan kun je beter voor Onderhoud en Beheer kiezen.

Je stuurt mij een email of whats app met welke veranderingen jij zou willen zien en ik voer deze voor je uit. Daarnaast hou ik je website up to date volgens de laatste regels.

Kijk bij de tarieven welke pakket bij jou zou passen.

Wil je eenmalig een aanpassing en liever geen onderhoudpakket? Daarvoor geldt een uurtarief van €45,- en krijg je van mij van te voren te horen hoeveel uur de aanpassing gaat kosten.

Uiteraard is het ook mogelijk om grotere aanpassingen te doen. Neem dan vooral ook contact op zodat we kunnen kijken hoeveel werk dat zou zijn en ik een offerte voor je kan maken.