SEO

SEO betekent Search Engine Optimisation.SEO Zijweer-Webdesign

In gewoon Nederlands betekent dit eigenlijk niets meer dan goed gevonden worden door de zoekmachines, een hoge ranking in Google. SEO is het streven bij elke website die op het internet wordt gezet. Daarvoor gelden een aantal spelregels.
De inhoud van de tekst, de plaats van de tekst en ook de indeling van de tekst zijn hierbij belangrijk. Vergeet echter de afbeeldingen niet. Daarvoor gelden ook bepaalde SEO-regels.

Maar ook: weergave op de diverse soorten schermen, snelheid van de website, aantal bezoekers, recente updates.

Dit alles bij elkaar  kan leiden tot een hogere ranking in Google.
Bij een bestaande website hoeft niet altijd de hele website veranderd te worden. Instellingen  achter de schermen aanpassen of een tekst toevoegen/herschrijven kan al voldoende zijn.

Belangrijk bij het bepalen van de inhoud van de tekst is dat we gaan kijken waarvoor je potentiële bezoeker je website zou bezoeken.

Min of meer dus een inschatting maken wat jij voor je potentiële klant kunt gaan betekenen. Een oplossing bieden voor het probleem wat je bezoeker heeft.

Nieuwe website?

Bij een nieuwe website houd ik uiteraard  al rekening met deze nieuwe spelregels.

Samen kunnen we dat onderzoeken en je website optimaliseren voor de zoekmachines.

Neemt  contact op als je een nieuwe website wilt.

 

Een volledige SEO analyse voor maar 75 euro!

Vul onderstaand formulier in en je krijgt je analyse toegestuurd.
Door te klikken op verzenden ga ik accoord met het aanvragen van een SEO analyse a 75 euro welke ik zal betalen na ontvangst van de analyse.
(svp aanvinken voor accoord)


* verplichte velden